Servicii medicale in

Bucuresti si Ilfov

Telefon

0766 756 276

Tendinta oamenilor de a amana sau a evita o investigatie sau o procedura medicala a fost acutizata in pandemie

Studiile din ultimii ani au aratat ca romanii au in general un comportament mai putin orientat spre preventie sau monitorizarea starii de sanatate in special in lipsa unei afectiuni cronice sau acute. Acest comportament de procrastinare (,,merg la medic cand imi e chiar rau si nu trece de la sine,,) este determinat in general de motive emotionale (evitarea sentimentului de vulnerabilitate resimtit in contact cu personalul medical, sistemul sanitar sau dorinta de a nu intra in contact cu sistemul public de sanatate) dar si din motive financiare.

Accesul limitat sau restrictionat la sistemul de sanatate in perioada pandemiei precum si teama oamenilor de a nu contracta COVID-19 din clinici si spitale au acutizat si mai mult acest comportament de evitare si amanare a monitorizarii sanatatii.

 

De aceea, Santedom vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu servicii medicale la domiciliu de inalt standard, profesionalism, incredere dar mai ales cu toate cunostintele si priceperea noastra pe plan medical, la costuri accesibile. Asiguram servicii medicale in intimitatea si confortul casei dvs evitand astfel expunerea la factori de risc precum infectii intraspitalicesti, virusuri, bacterii dar si eliminand timpul de asteptare in clinici, spitale sau camere de garda.

*Tarifele sunt valabile pentru municipiul Bucuresti.

*Pretul unei oferte este valabil pentru plata integrala. Valabilitatea ofertei este pentru 30 de zile calendaristice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *